top of page
O’DREAMS struint door Dublin en neemt het publiek mee in de bruisende hoofdstad van Ierland. Langs iconische plekken waarachter bijzondere muzikale verhalen schuilgaan. Verhalen over de inwoners van Dublin. Maar óók over de vele avonturen die de muzikanten er zelf beleven.
 
Het drietal doorkruist de drukke straten van Dublin en verdwaalt in donkere stegen. Samen ontrafelen ze het onstuimige leven van beroemde Ierse muzikanten en vreemde kostgangers. De band speelt op straat en strijkt neer langs de oevers van The Liffey. Tijdens een eindeloos lijkende tocht langs oude Ierse pubs laven de drie zich aan Guinness, whiskey en weemoedige verhalen.

 

O’DREAMS zingt en speelt legendarische songs die onlosmakelijk verbonden zijn met de Ierse hoofdstad. Luister ademloos naar prachtige, driestemmig gezongen ballads. Ga ten onder in  een opwindende roes van Ierse humor en vrolijkheid. En doe mee aan de hilarische pubquiz waar jouw kennis over Guinness en die van je mede theaterbezoekers flink wordt getest. 

 

O’DREAMS is een Iers/Nederlands klasse trio dat oprecht, ontroerend en opzwepend is en het publiek met rijke anekdotes, eerlijke scherpte en heerlijke humor werkelijk weet te raken.' 'Dublin’ is een uiterst boeiende, vermakelijke ode aan de Ierse hoofdstad. Dé voorstelling van 2023-2024 die liefhebbers van Ierland, Ierse muziek en fenomenale verhalen niet mogen missen.

 

Danny Guinan (zang, gitaar)

John Flierman (zang, gitaar, bouzouki, bodhran)

Ed Veltrop (zang, accordeon, piano, toetsen)

 

 

Geluid- en lichttechniek:

Frank Akkerman

Nanine Langelaan - de Jong                                                         

 

Regie en advies:

Pieter Tiddens

 

 

bottom of page