top of page

Ed Veltrop
zang, piano, accordeon

Ed beklom op zijn twaalfde het podium en is er sindsdien niet meer weg te slaan. Na een lange carrière in de Nederlandse rockscene kruipt hij nu het liefst achter de piano of hangt hij de accordeon om zijn nek. Met zijn uitdagende spel en uitstraling weet hij het publiek te bespelen. Ed begeleidde in de afgelopen jaren zowel John Flierman als Danny Guinan tijdens optredens en bracht beide frontmannen samen in het unieke muzikale samenwerkingsverband O’DREAMS.

Danny Guinan
zang, gitaar

Danny werd geboren en getogen in ‘the boglands of Ireland’. Daar waar turf en tales het leven bepalen, ontwikkelde hij zich tot een singer/songwriter van formaat. Danny maakte grote faam in Ierland met zijn band Speranza. Solo maakte hij de definitieve oversteek naar het vasteland en toerde jarenlang met zijn zelfgeschreven songs door Europa en nam diverse cd’s op. Met O’DREAMS graaft hij terug naar zijn muzikale roots en stuit hij samen met zijn muzikale maten op pareltjes van Ierse songs!
 

John Flierman
zang, gitaar, bodhran 
John draagt de eretitel ‘The Dutch Christy Moore’. Een meer dan terechte verwijzing naar Ierlands grootste folkheld aller tijden. Want hij brengt al een kleine twintig jaar op onvervalste wijze de mooiste Ierse songs ten gehore. John doet dat op internationale podia, tijdens festivals en folkclubs en is inmiddels met zijn warme, unieke stemgeluideen begrip in de Nederlandse folkscene. Bovendien gelooft na al die jaren nog steeds geen enkele Ier dat John's roots toch echt in Nederland liggen. 

DannyBandBW-62.jpg
Credits: Olly Geary
O’DREAMS timmert al jaren aan de weg en tourde door onder meer Ierland, Nederland, België en zelfs China. Een uniek trio dat ongekend veel muzikaliteit, zeggingskracht, oprechtheid en humor combineert met schitterende driestemmige samenzang. O'DREAMS deed de afgelopen jaren tournees langs het Nederlandse theatercircuit. 'DUBLIN' is al weer hun vijfde muziektheatervoorstelling! 
bottom of page